Gevrekli Mahallesi Gençlerine Sentetik Çim Saha

Gevrekli Mahallesi Gençlerine Sentetik Çim Saha

Seydişehir Belediyesi tarafından Gevrekli mahallesinde yapımı tamamlanan sentetik çim saha düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, STK Başkanları, Birim Müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

gevrekli-mahallesi-genclerine-sentetik-cim-saha-(3).jpg

Seydişehir Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan yatırımlar için teşekkür eden Gevrekli Mahallesi Muhtarı Yakup Uysal;"Başkanımıza Gevrekli mahallemize yaptığı yatırımlar ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın burada bu eksikliği gidermesi bizleri mutlu etti" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Futbol ilk köylerde oynanırken harman yerlerinde oynanırdı. Plastik patlak toplarla oynardık.Şükrüler olsun ki şu an gençlerimiz ve çocuklarımız çim sahalarda futbol oynuyorlar. Ülkemiz her geçen gün çıtasını yükselterek yoluna devam ediyor. Bizleri bu noktaya getiren başta Cumhurbaşkanımıza,onun ekibine teşekkür ediyorum, onları sayesinde ülkemiz bu noktaya geldi" dedi.

gevrekli-mahallesi-genclerine-sentetik-cim-saha-(5).jpg

Belediye olarak hizmet noktasında hizmetkar olduklarını kaydeden Başkan Tutal;"Seydişehir'de kırsal mahallelerde yıllardır yapılamayan çalışmaları yapıyoruz. Çözülemeyen çalışmaların ihalesini yaptık. Şu an inşaatları devam ederken Seydişehir için en önemli çalışmalardan bir tanesi olan termal kuyularımızı açtık. Hafriyatını aldık, demir döşeme , kalıp çakımı yapılıyor, inşallah önümüzdeki hafta temelini atmayı planlıyoruz. Seydişehir'de termal tesislerimiz olacak. Kırsal mahallelerimizde şehir merkezinde yaptıklarımızın aynısını yaptık.Gevrekli mahallemizde yollarımızın çoğunu yaptık.Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde Prestij caddeler oluşturduk. Biraz eksikliklerimiz kaldı ama gelecek yıl tamamlayacağız. Gençlerimizin hizmetine sunulan sahamızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor , bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."dedi.

Konuşmaların ardından Gevrekli Mahallesi Muhtarı Yakup Uysal tarafından Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür plaketi verilirken, Başkan Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve davetliler tarafından sentetik çim saha açılışı yapıldı.Haber Merkezi