Geri manevra yapan otobüs anne ile oğlunun ayaklarını ezdi

Geri manevra yapan otobüs anne ile oğlunun ayaklarını ezdi

Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde geri manevra yapan bir yolcu otobüsü, bir anne ve 3 yaşındaki çocuğuna çarparak kaçtı. Anne ve çocuğun ayakları ezildi, sürücü aranıyor.

Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞOT) içerisinde meydana gelen trajik bir olayda, Şaban A. (45) idaresindeki 34 FIB 815 plakalı yolcu otobüsü, Konya'ya gelmek üzere geri manevra yaparken Ebru Ş. (20) ve kucağındaki oğlu Mert Ş.'ye (3) çarptı. Çarpmanın etkisiyle dengesini kaybeden anne ve çocuğu, yolcu otobüsünün arka tekeri tarafından ezildi.

Olayın tanıkları, sürücünün kazanın ardından hiçbir müdahalede bulunmadan terminalden hızla ayrıldığını belirtti. Terminalde bulunan vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı anne ve çocuğu, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yapılan kontroller sonucunda, anne ve çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Anne, acil servise taşınırken, göz göre göre kaçan sürücü hakkında şu ifadeleri kullandı: "Göz göre, göre ayağımızın üstünden geçti. Direk göz göre göre kaçtı. Ne ambulans çağırdı, ne bir şey yaptı."

Olayın ardından sürücünün yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Geri manevra yapan otobüs anne ile oğlunun ayaklarını ezdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.