Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar İstanbul'da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar İstanbul'da

Akar, beraberindeki komutanlar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş ile 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen Prof. Dr. İlhan Varank'ın mezarını ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki heyet, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan Prof. Dr. İlhan Varank'ın mezarını ziyaret etti.

Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Recep Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile İstanbul Büyükşehir Belediyesini ziyaretinin ardından Şehzadebaşı Camisi'nin haziresine geçti.

Akar ve beraberindekilere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da eşlik etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve beraberindekiler, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimini protesto ettiği sırasında Saraçhane'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde şehit düşen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank'ın mezarını ziyaret etti. Din görevlisinin Kur'an-ı Kerim okumasının ardından dua eden Orgeneral Akar, mezarın üzerine su döktü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :