Genel Seçimlere Doğru

Genel Seçimlere Doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerinde bulundu.Köksal, Bahşılı...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerinde bulundu.

Köksal, Bahşılı ilçesine bağlı Küreboğazı, Küçük Sarıkaya, Büyük Sarıkaya, Karaahmetli ve Çamlıca köylerini ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi.

Köksal, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, köylülerin talep ve isteklerini dinlediklerini söyledi.

Bahşılı ve köylerinden önceki seçimlerde AK Parti'ye yüzde 70'e yakın oy çıktığını belirten Köksal, şöyle konuştu:

"7 Haziran seçimlerinde ilçe ve köylerinden yüzde 100 oy bekliyoruz. AK Parti kurulduğundan itibaren Bahşılı ve köylerine çok destek verdik. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Hizmet için güç gerekir. Güç de iktidarda olur. Sizler oylarınızı verdiniz, AK Parti iktidar oldu ve Türkiye’de yapılmayan hizmetler yapıldı. Sağlıkta, eğitimde, duble yollarla Türkiye kalkındı. 7 Haziran’da sizler daha çok oy vereceksiniz ki bu hizmetler sizlere daha fazla yapılacak. Ben bundan önceki seçimlerde de sizleri yine ziyaret etmiştim orada verdiğimiz sözlerin hepsini yaptık."

Köy ziyaretleri sonrasında kamyoncular kooperatifine de ziyarette bulunan Kösal, kamyoncu esnafının sıkıntı ve dertlerini dinleyerek sohbet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı