Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş:- "Saadet Partisi'nin çözümleri, reçeteleri millidir. Oradan, buradan değil kaynağını, gücünü millilikten alır"

EDİRNE (AA) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, partilerinin çözüm ve reçetelerinin milli olduğunu, kaynağını ve gücünü millilikten aldığını belirtti. 

İriş, partisinin il başkanlığında düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, hükümetin kurulamaması nedeniyle ülkenin sancılı bir dönemden geçtiğini söyledi. 

Saadet Partisi'nin 45 yılı aşan bir geleneği olduğunu anlatan İriş, "Bizim bunca yıllık bir birikimimiz ve tecrübemiz var. Saadet Partisi gerçekten millidir. Saadet Partisi'nin çözümleri, reçeteleri millidir. Oradan, buradan değil kaynağını, gücünü millilikten alır. Bu milletin değerlerinden, tarihinden, bu milletin tamamını kapsayan kültüründen ve inancından alır. Saadet Partisi uyumludur, burada uyumsuzluk olmaz. Milli Görüş'ün sunduğu her reçetede, ister ekonomi olsun, ister sosyal düzen olsun, ister dış politika olsun, eğitim ve benzeri hangi konuda olursa olsun, hiçbir bünye buradan rahatsız olmaz çünkü yabancı madde yoktur. Bu reçeteler doğaldır ve faydalıdır" diye konuştu. 

İriş'in konuşmasının ardından, Saadet Partisi Edirne milletvekili adayları Ali Demirkıran, Ayhan Özkan ve Seçkin Öztürk basın mensuplarına tanıtıldı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı