Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

AK Parti İstanbul milletvekili adayı Alev Dedegil, Kadıköy'de seçim ziyareti için gittiği bir apartmanda tepkiyle karşılandı

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Alev Dedegil ve beraberindeki partililere, Kadıköy'de seçim ziyareti için gittikleri bir apartmanda tepki gösterildi.

Dedegil ve beraberindekiler, genel seçim çalışmaları kapsamında, davet üzerine Acıbadem Mahallesi Tur Sokak'ta bir apartmana gitti.

Apartman sakinleri, "hiçbir siyasi partinin binada propaganda yapamayacağına dair karar" aldıklarını belirterek, partililerin girişini engelledi.  

Bunun üzerine apartman sakinler ile partililer arasında sözlü tartışma yaşandı. Haber verilmesi üzerine apartmana gelen polis, tartışmanın büyümesini engelledi. Tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

AK Parti milletvekili adayı Alev Dedegil ve beraberindekiler, buradan seçim minibüsüyle ayrıldı.

Alev Dedegil, gazetecileri yaptığı açıklamada, aldıkları davet üzerine ziyarete geldiklerini söyledi. Bu ziyaretin engellenmeye çalışılmasını kınadığını ifade eden Dedegil, "Bu ülkeye hiç yakışmıyor. Biz demokratikleşme, insan hakları, özgürlükler derken bir grup zihniyetin hale bu şekilde varoluşunu anlamak mümkün değil. Ama az kaldı. Kampanya dönemlerinde bu tür tatsızlıklar olabiliyor. İnşallah hayırlısıyla tamamlayacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı