Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:- "Eski günlere dönelim, tekrar IMF’nin kapısında nöbet tutalım istiyorlar. Biz 12 yıllık süreçte bu kazanımları elde ettik"

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, muhalefet partilerinin Türkiye'nin eski günlere dönmesini, IMF’nin kapısında nöbet tutmasını istediğini belirterek, "Biz 12 yıllık süreçte bu kazanımları elde ettik" dedi. 

Seçim çalışmaları çerçevesinde Karaburun ilçesini ziyaret eden Hotar, muhalefet partilerinin seçim bildirgelerinde yer alan vaatlerin 12 yıldır AK Parti hükümeti tarafından yerine getirildiğini kaydetti.

"Onların hayalleri ve hayallerinin vaatlere dönüşmesi ancak şimdi mümkün olabildi" ifadelerini kullanan Hotar, "Söylenenlerin de bir kısmı yalan, bir kısmı yanlış, bir kısmı zaten uyguladıklarımızın gerisinde. Vatandaşımız o zor günleri yaşadı. Biz enflasyonu yüzde 30’dan tek rakamlı hale düşürdük. Türkiye’ye AK Parti ile istikrar geldi. Satın alma gücü arttı, refah seviyesi yükseldi" diye konuştu.

Muhalefet partilerinin bütün planlarını "AK Parti'nin gitmesi" üzerine kurduğunu iddia eden Nükhet Hotar, şunları söyledi:

 "Eski günlere dönelim, tekrar IMF’nin kapısında nöbet tutalım istiyorlar. Biz 12 yıllık süreçte bu kazanımları elde ettik. Hem ulusal hem uluslararası düzeyde ülkemiz çok iyi noktalara geldi. Daha yapacak çok şeyimiz var." 

Kaynak:Haber Kaynağı