Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat milletvekili adayları Abdulkadir Akgül ve Yusuf Başer, partilerince Çayıralan ilçesinde bağlı Konuklar beldesinde düzenlenen...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat milletvekili adayları Abdulkadir Akgül ve Yusuf Başer, partilerince Çayıralan ilçesinde bağlı Konuklar beldesinde düzenlenen mitingde, halka hitap etti.          

Akgül, belde meydanındaki mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ekonomisinin önünü kesmek için bütün şer odaklarının bir araya geldiğini ve AK Parti’ye karşın propaganda yaptıklarını iddia etti.

7 Haziran genel seçimlerinin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Başer, "Onlar nasıl hesap yaparlarsa yapsınlar. Asıl hesap 7 Haziran’da vatandaş tarafından yapılan hesap olacaktır. Sizlerin verdiğiniz destekle ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Milletvekili Abdulkadir Akgül ise seçimlere çok az bir zaman kaldığını belirterek,"Konuklar beldemiz AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar hep bizimle beraber oldu" diye konuştu.

Akgül ve Başer, mitingin ardından çocuklara oyuncak hediye etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı