Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

YOZGAT (AA) - AK Parti Milletvekili Abdulkadir Akgül, partisince Sarıkaya ilçesinin Karayakup beldesinde düzenlenen mitingde, halkla hitap etti. Akgül, mitingde...

YOZGAT (AA) - AK Parti Milletvekili Abdulkadir Akgül, partisince Sarıkaya ilçesinin Karayakup beldesinde düzenlenen mitingde, halkla hitap etti. 

Akgül, mitingde yaptığı konuşmasında, seçimlere çok az bir zaman kaldığını hatırlatarak, bu seçimlerin ülkeye ve millete hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 

Suriye, Irak, İran, Ermenistan, Ukrayna ve Yunanistan gibi Türkiye'nin etrafındaki ülkelerin ya savaş halinde ya da ekonomik kriz yaşadığını söyleyen Akgül, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Ortadoğu’nun bir yıldızı olan Türkiye, önümüzdeki dört yıl içerisinde belki de bu bölgenin ekonomik olarak tam manasıyla bir üretim noktası olacak. Bu da sadece ve sadece ülkemizin istikrarlı bir şekilde siyaseten yönetilmesiyle olacaktır. Tabii şu anda ülkemiz demokrasi ile idare ediliyor. Çeşitli siyasi partiler de bunun için uğraş veriyor. Ama hangi siyasi parti olursa olsun iktidara gelecek partinin mutlaka ve mutlaka tek başına iktidar olması gerekir. Hangi siyasi parti olursa olsun tek başına iktidara gelmesiyle istikrar sağlanmış olur. Şu anda da gönlünüzde ve gözünüzde hangi parti iktidara yakınsa bizim onun peşinde olmamız gerekir ki ülkemiz, önümüzdeki süreci çok rahat bir şekilde geçirsin. Bu da AK Parti ile olacaktır. Bugün üç siyasi var, üçü de rakip değiller. Şu anda 'ülkenin başındaki iktidar gitsin de ne olursa olsun' peşindeler, bunu gözlemliyor ve görüyoruz. Ama bu, Türkiye’ye fayda sağlamaz. Bakın, dış ülkelerde de demokrasi var ve bu ülkelerde de seçimler oluyor. Amerika’da seçimi tek bir oyla bir parti kazanabiliyor. Tek bir oyla bir başkan kazandıktan sonra muhalefetteki seçimi kaybeden kişi gelip o başkanın yardımcısı oluyor. Bu, gelişmiş ülkelerde böyledir. Ama maalesef bizim ülkemizde seçim, yeniden 8 Haziran’da başlayacak. Yeniden yapılan her işe muhalefet edilecek."

Akgül, eksikliklerin olabileceğini, bunların da zamanla düzelebileceğini belirten Akgül, "Refah ve huzur için çalışılıyoruz ama şunu unutmayınız, hepiniz birer milyarder olsanız, hepiniz birer Vehbi Koç olsanız, ülkeniz Suriye gibi Irak gibi olsa sizin zenginliğiniz beş para etmez. Ülkeden kaçacak yer ararız. Şu anda istikrara ihtiyacımız var, şu anda ülkenin birliğine ve dirliğine ihtiyacımız var. Hepsi bir araya gelmeli. Bakın, bizdeki muhalefet, muhalefet olmazsa, iktidarlar bir iş yapamaz, başarılı olamaz. Muhalefetin de mutlaka ülkenin hayrına olması gerekir" dedi.

Akgül, mitingin ardından çocuklara oyuncak hediye etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı