Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, seçim çalışmaları kapsamında ağaç dikiminde çalışan işçileri ziyaret...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, seçim çalışmaları kapsamında ağaç dikiminde çalışan işçileri ziyaret etti.

Kent Ormanı'nda ağaç dikim alanını gezen Köksal, yaptığı açıklamada, işçilerin talep ve isteklerini dinlediklerini söyledi.

AK Parti olarak toplum yararına projeler ürettiklerine değinen Köksal, şöyle konuştu:

"Bu projeler sayesinde hem ihtiyacı olanlara iş imkanı sağlanıyor hem de topluma yararlı icraatlar yapılıyor. Proje ile 500 kadar kişi istihdam edildi ve ağaç dikmek gibi çok önemli bir icraat gerçekleştirildi. Bu ve buna benzer birçok proje AK Parti döneminde hayata geçirildi. Hizmet için güç gerekir. Güç de iktidarda olur. Sizler oylarınızı verdiniz, AK Parti iktidar oldu ve Türkiye’de yapılmayan hizmetler yapıldı. Sağlıkta, eğitimde, duble yollarla Türkiye kalkındı. 7 Haziran’da sizler daha çok oy vereceksiniz ki bu hizmetler sizlere daha fazla yapılacak. Ben bundan önceki seçimlerde de sizleri yine ziyaret etmiştim orada verdiğimiz sözlerin hepsini yaptık."

AK Partiye olan desteklerinden dolayı çalışanlara teşekkür eden Köksal, öğle yemeğini işçilerle birlikte yedi.

Kaynak:Haber Kaynağı