Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayları, muhtarlarla bir araya geldi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayları, muhtarlarla bir araya geldi.

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili adayı Ramazan Can, AK Parti'nin ilçelere, beldelere ve köylere önemli hizmetler yaptığını belirterek, "Sizler de kaymakamların, belediye başkanlarının sürekli kapısını çalın ve eksiklerinizi iletin. Belediye başkanları her fırsatta Meclis'e gelip dertlerini ve isteklerini bize anlatıyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bu dönemde yine sizlerin desteğiyle 3 milletvekili çıkarıp, 3 vekil olarak sizlerin yanında olacağız" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay da muhtarların mahalle ve köylerde halkla yüz yüze olduğunu, dertlerini ve sıkıntılarını yakından takip ederek siyasilere ilettiğini kaydetti.

Muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Akçay, "Bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Mahallenin ve köylerin sorunu muhtarların sorunu, muhtarların sorunu da bizim sorunumuzdur. Muhtarlarımız bu zamana kadar bize hep destek verdiler" ifadelerini kullandı.

- "Kırıkkale için çalışacağız"

Akçay, şunları kaydetti:

"Mahallelerin bir bölümünde ve köy yollarında sıkıntılar var, biliyoruz. Kırıkkale'de yolu yapılmayan köy kalmayacak. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı da yapılması gereken yolları programa aldı. Bu yıl tüm mahalle yolları yapılacak. AK Parti ile hizmetler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm hızıyla devam edecek. Bizi desteklediğiniz sürece bizlerin de hizmetleri devam edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız."

Toplantıya Milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal ve Abdullah Öztürk de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı