Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Karakeçili...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Karakeçili ilçesini ziyaret etti.

Karakeçili Belediye Parkı'nda vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, vatandaşlarla sohbet edip istek ve sorunlarını dinledi.

Burada, gazetecilere açıklamalarda bulunan Köksal, Karakeçili'ye desteklerin sürdüğünü, su ve kanalizasyon ihalelerinin yapıldığını söyledi.

Belediyenin araç yönünden desteklendiğini hatırlatan Köksal, "TOKİ için müracaatlar devam ediyor. Karakeçili Uluslararası Kültür Şenliğine destekler devam ediyor. Daha yapılacak çok iş var. 7 Haziran seçimlerinin AK Parti ile diğerlerinin seçimi olacak, diğerleri her türlü şeye başvuruyorlar. Şimdi hepsi dost oldular. 'Yeter ki AK Parti kazanmasın' diye. 7 Haziran'da halkımız bunlara müsaade etmeyecek, biz olacak işlere söz veririz ve yaparız" dedi.    

Ramazan Can da Karakeçili’nin tarım ve hayvancılıkla uğraştığını dikkati çekerek, tarım ve hayvancılık alanında yapılan yatırımlara destek verildiğini, bunlardan yararlanılması gerektiğini söyledi.

Karadeniz'in, Akdeniz'e bağlantısının yeni yollar sayesinde Karakeçili üzerinden sağlandığını vurgulayan Can, Karakeçili'nin gelişmeye çok müsait olduğunu kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı