Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

AK Parti Karaman Milletvekili adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, ilde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, seçim çalışması kapsamında tüm köy ve beldeleri gezdiklerini söyledi.

Taşeli bölgesinde üç gün kaldıklarını belirten Ünlü, "Taşeli bölgesindeki tüm köylerimizi gezdik. Merkezdeki köylerimizi gezdik. STK'larla bir araya geldik. Özelliklerle madencilerle, nakliyecilerle görüştük. Bize düşen ne varsa onların peşine düşeceğiz" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Karaman’da güzel bir miting düzenlediklerini ifade eden Ünlü, şunları kaydetti:

"Başbakanımız 81 ilde miting düzenleyecek. Mitingde coşku, heyecan vardı. Seçim bizim için çok önemli. Yeni Türkiye için, 2023 hedefleri için bu seçim istediğimiz sonuçları alacağız. Karaman için hiçbir endişemiz yok ama Başbakanımıza verdiğimiz söz var, yüzde 80'i bulur muyuz hep bunun hesabındayız. Şu anda yaptığımız anketlere göre yüzde yetmişlere yaklaştık."

AK Parti Milletvekili adayı Recep Konuk da Karaman'da çok güzel bir altyapı olduğunu dile getirdi.

Karaman'da birlikteliğin olduğunu vurgulayan Konuk, "Birçok şehirde endüstriyel alanda altyapı yok ama Karaman'da var. Zirai üretimde ciddi bir altyapı var. Altyapının olduğu, dayanacağınız yer, çıkış çok kuvvetli. Burası için koşturacağız, birlikte hareket edeceğiz. Herkes buranın hak ettiği değere ulaşması adına gayret edecek. Burada birliktelik kuruldu. İki tane kamuoyu yoklaması yaptık. Karaman'da iki milletvekiliyle ilgili bir sıkıntı yok. O iş tamam" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Şeker ise Karaman'ın pozitif ve negatif yönlerini bildiğini belirtti. 

Karaman'ın İç Anadolu'da parlayan yıldız olması için çalışacaklarını anlatan Şeker, "Bir ekip anlayışı içerisinde, Anadolu'nun şahlanış aşamasında, Karaman'ın çok güçlü bir oyla iller arasında Türkiye'de en önde gelen il olması gerektiği kanaatindeyiz" şeklinde konuştu.

Programa, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, partililer ve basın mensupları katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı