Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, yürüyüş düzenledi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, yürüyüş düzenledi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve partilerin katıldığı yürüyüş, Zafer Caddesi'nde başladı. Partililer, buradan Hüseyin Kahya Parkı'na kadar yürüdü. Çalışmaya burada dahil olan AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, konuşmasında, bu seçimlerin Türkiye'nin kader seçimi olduğunu belirtti.

İstikrarın sürmesi ve ülkenin kalkınması için herkesin eşini, dostunu ziyaret edip oy istemesi gerektiğini bildiren Köksal, şunları kaydetti:

"Seçimin bugünleri çok önemli. 15 gün ne kadar çalışırsak o kadar başarılı oluruz. Şimdiye kadar ne kadar çalıştıysak hızımızı kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Hepsi AK Parti'nin karşısına dikildi. AK Parti'ye güç yetmeyeceğini her zaman gösterdiniz. 13 yıldır yapılan hizmetler cilt cilt kitaplara sığmıyor. 81 il için yapılan hizmetlerin ana hizmetleri belgelendi. Diğer partilerde incecik bir kitap. Bizdeyse 81 il için ayrı kitap yapıldı. Kırıkkale için de çok şey yaptık ve yapmaya devam edeceğiz."

Belediye Başkanı Saygılı da şer odaklarına karşı, ülkeye, devlete ve memlekete sahip çıkmak için yürüdüklerini söyledi.

Kırıkkale'nin 3 milletvekili adayı olduğunu belirten Saygılı, "Adaylarımız için, hizmet için gecemizi gündüzümüze kattık, çalışıyoruz. Yan yana gelemeyecek dediğimiz insanlar kol kola yürüyorlar ama vatandaş her şeyin bilincinde" dedi.

Programa parkta AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay da katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı