Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Roman vatandaşların yaşadığı Ege Mahallesi'ni ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Roman kardeşlerimizin her alanda söz sahibi olabilmesi, kimlik kazanmasında 12 yılda çok ciddi mesafeler kat ettik. Hizmetlerin devamlılığı noktasında çalışmalarımız sürecek" dedi. 

Hotar, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığına atanan Roman Metin Özçeri ile Roman vatandaşların yaşadığı, Ege Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada yoğun ilgiyle karşılanan Hotar, vatandaşlarla sohbet etti, sorunları dinledi.

AK Parti hükümetinin Roman vatandaşlara müjdelerinin bitmediğini ifade eden Hotar, "Roman kardeşlerimizin her alanda söz sahibi olabilmesi, kimlik kazanmasında 12 yılda çok ciddi mesafeler kat ettik. Hizmetlerin devamlılığı noktasında çalışmalarımız sürecek. En son Roman kardeşlerimize yönelik başbakanımıza İzmir'den Roman danışman Metin Özçeri'nin atanması ve yine sayın başbakanımızın girişimleri ile toplum yararına çalışmacı olarak değerlendirilmek üzere İzmir'e özel 2 bin kişilik istihdam hakkının sağlanması bizler için gurur kaynağı olmuştur" diye konuştu.

Hotar, sadece seçim dönemlerinde değil, insanların doğumundan ölümüne kadar ki süreçte, iyi günlerinde de kötü günlerinde de her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

Kayınvalidesi Ümmü Ok'u kaybeden Ege Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Özcan Çayırlı'ya taziye ziyaretinde de bulunan Nükhet Hotar, başsağlığı dileklerini iletti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı