Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

Eski BBP Genel Başkanı Destici:- "Türk siyasi hayatının kaderini etkileyecek bir sonuçla, bu seçimden çıkacağız"

ANKARA (AA) - Eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Türk siyasi hayatının kaderini etkileyecek bir sonuçla, bu seçimden çıkacağız" dedi. 

Destici, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ve beraberindeki "Milli İttifak" 2. bölge milletvekili adaylarıyla geldiği Beypazarı'nda esnaf ziyaretinde bulundu. 

Destici, burada yaptığı açıklamada, çok güçlü iki siyasi partinin ittifak içinde olduğunu belirterek, bir tarafta Milli Görüş'ün diğer tarafta 22 yıllık temiz mazisi, şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurduğu fikri temsil eden görüşün olduğunu söyledi.

İki büyük gücün birleşmesinin genel başkanlardan başlayarak hem genel merkez hem de tabanda müthiş bir uyum meydana getirdiğini savunan Destici, "Bu uyuma, ülkemizin müthiş bir teveccühü var. Bunu burada Beypazarı’nda da gördük. İnşallah, bundan sonra Türk siyasi hayatının kaderini etkileyecek bir sonuçla, bu seçimden çıkacağız. Güçlü bir grupla da mecliste olacağız. İktidar ya da iktidar ortağı olacağız" diye konuştu. 

Milli ittifakın yürüyüşünün bundan sonra da devam edeceğini belirten Destici, "Gelecekte iktidarı devralacağımıza inanıyorum ve Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunları çözecek kadrolarımız var. Hem de projelerimiz var. Ülkemizin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Yeter ki dürüst, ehliyetli, liyakatlı kadrolar iş başında olsun. Milletimizin birliği beraberliğini sağlayacak kadrolar iş başında olsun" ifadesini kullandı.

 Türkiye’de kaynak sorunu olmadığına ve çözülemeyecek de hiçbir sorun bulunmadığına işaret eden Destici, "Biz ülkenin sorunlarını biliyoruz. Bunları çözecek kadrolarla geliyoruz" dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı