Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek: - "Biz hayal satmıyoruz. Biz, tarihin içinde başarı kazanmış, sınanmış bir programı temsil ediyoruz ve başarılarla geliyoruz. Vatan Partisi Türkiye'ye dayatılan Ermeni soykırımı yalanını sizlerle birlikte yurtdışındak

- Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin tarihte başarı kazanmış ve sınanmış bir programı temsil ettiğini öne sürdü.

Perinçek, Almanya'nın başkenti Berlin'deki Forx Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinlikte bir konuşma yaptı.

Vatan Partisi'nin programına 6 oku koyduğunu ifade eden Perinçek, "Biz hayal satmıyoruz. Biz, tarihin içinde başarı kazanmış, sınanmış bir programı temsil ediyoruz ve başarılarla geliyoruz. Vatan Partisi Türkiye'ye dayatılan Ermeni soykırımı yalanını sizlerle birlikte yurtdışındaki ve yurtiçindeki milletimizi ayağı kaldırarak yerle bir etti" dedi.

Diğer partilerin başarıları olmadığını savunan Perinçek, "Bana bir başarılarını söylesinler. Bu AKP'si, CHP'si, diğerleri. Bir başarı söylesinler. Türkiye için şunu yaptık desinler. Hayallerden başka ne satıyorlar bu millete, ne vadediyorlar" şeklinde konuştu.

Perinçek, "Suriyeli dize gelmedi. Amerikan projesi orada yara aldı. İkinci İsrail koridorunu açmadı. Aynı Ermeni soykırımı yalanını göğüslemede olduğu gibi biz vatanı kurtarma, Türkiye’yi bütünleştirme hedefimiz için kolları sıvadık ve başarıya doğru yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşar Esed ile oturup konuştuklarını anlatan Perinçek, Vatan Partisi'nden bir heyetin de İran'da görüşmeler yaptığını söyledi.

"Batı Asya’da Türkiye, Suriye, İran, Irak, Azerbaycan, Lübnan, Mısır ve hatta Tunus'a kadar uzanan '7 ülke 7 Deniz Projesi' için görüşmeleri yürütüyorlar. Bu çalışmalarımız Ortadoğu’da, barışın temelleri atılıyor diye veriliyor” iddiasında bulunan Perinçek "Vatan partisi bölge çapında, dünya çapında bir işe başlamıştır. Hep beraber Ermeni soykırımı konusunda kazandığımız başarıyı vatanı bütünleştirmede yine başaracağız." yorumunda bulundu.

Bu ülkelerde beraberlik, kardeşlik, barış ve huzurun mezhepler üstü ve kavimler üstü politikalara bağlı olduğunu savunan Perinçek, “Kardeşlikte anlaşıyoruz. Bölücü terörü bölgemizden batı Asya’dan kazıyıp bitireceğim. Kandil'e, size söz veriyorum Kandil'e beyaz bayrak çektireceğim" şeklinde konuştu.

Perinçek, söz konusu ülkelerle ekonomik işbirliği de yapacaklarını belirtti.

Muhalefet partilerinin iki kasetle hizaya getirildiğini savunan Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"CHP genel başkanını kimin elinde kaset varsa o belirliyor. Kasetlerle belirleniyor. MHP’nin listeleri kasetlerle belirleniyor. Bunlar Türkiye’nin gerçekleri. Bu mu demokrasi? Yani şu partiye bu partiye oy veriyorsunuz o partilerin kurultayları var. Organları var. Ama organlar o kurultaylar çalışmıyor. Belirlemiyor. Adam kaseti piyasaya sürüyor ve CHP’nin başına genel başkan atıyor. Küresel merkezler. Onun sonuçları yaşanıyor şimdi. CHP, AKP ile hükümet ortağı olacağını söylüyor. Arkasından da bölmeyin diyor. Ee sen AKP'ye karşı mücadelenin değil, AKP'nin hükümet ortağı olan partisin. AKP'ye yamanan partisin."

Etkinliğe, eski vali ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erol Çakır, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, eski Sol Parti Federal Meclis (Bundestag) Üyesi Hakkı Kesin ve partililer katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı