Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

Alperen Ocakları Genel Başkanı Sarı: "Allah'ın izniyle ne kadar önümüze engeller koyarlarsa koysunlar, Muhsin Yazıcıoğlu'nun alperenleri, Necmettin Erbakan'ın mücahitleri bu seçim mecliste olacaktır"

Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı, "Allah'ın izniyle ne kadar önümüze engeller koyarlarsa koysunlar, Muhsin Yazıcıoğlu'nun alperenleri, Necmettin Erbakan'ın mücahitleri bu seçim mecliste olacaktır" dedi.

Sarı, Alperen Ocakları Bilecik Şubesinin açılışındaki konuşmasında, "Milli İttifak"ın yapılan anketlerde baraj korkusunun kalmadığını ve halkın teveccühü ile beraber iktidara oynadığını savunarak, bunun çalışma ve gayretle olduğunu söyledi.

"Necmettin Erbakan'ın arkasında kalan nesil, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti Alperen gençliği dimdik ayakta" diyen Sarı, şunları söyledi:

"Allah'ın izniyle ne kadar önümüze engeller koyarlarsa koysun Muhsin Yazıcıoğlu'nun alperenleri, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın mücahitleri bu seçim mecliste olacaktır. Alperenler her daim ayakta. Meclise ve seçime de hazır."

Kaynak:Haber Kaynağı