Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve AK Parti Milletvekili Adayı Yetkin Tetik Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve AK Parti Milletvekili Adayı Yetkin Tetik Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Şubesini ziyaret etti.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Koca ve Tetik dernekte bulunan gaziler ve şehit yakınlarıyla buluştu. Sorunlarını dinledi.

Koca, şehit ailelerini birlik ve beraberlik içerisinde görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bugüne kadar şehit yakınları ve gazilerimiz için önemli adımlar attık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından şehit ve gazi yakınlarına toplamda 82 bin 639 ücretsiz seyahat kartı dağıtıldı. Yine bu yıl itibarı ile faizsiz ve 20 yıl vadeli konut kredisi imkanı sağlıyoruz. Son 1 yıl içerisinde toplamda 10 bin 613 şehit yakını, gazi ve gazi yakını vatandaşımızın atamasını gerçekleştirmiş olduk. Bizlere ne görev düşerse her zaman hazırız. Bu vatan üzerinde huzur içerisinde yaşayabiliyorsak bunu canlarını vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimize, cesaret ve feragat gösteren kahraman gazilerimize borçluyuz. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz bizlere milletimizin emanetidir" ifadelerini kullandı.

Program sonunda Dernek Başkanı Hacı Şahin ziyaretten dolayı Salih Koca ve Yetkin Tetik'e teşekkür ettiği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı