Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

Eski Adalet Bakanı Bozdağ: "Yozgat, Adnan Menderes'i de Adalet Partisi'ni de Anavatan Partisi'ni de AK Parti'yi de ilk sahiplenen illerin başında gelmiştir"

YOZGAT (AA) - Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Yozgat, Adnan Menderes'i de Adalet Partisi'ni de Anavatan Partisi'ni de AK Parti'yi de ilk sahiplenen illerin başında gelmiştir" dedi.

Bozdağ, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Başkanı Harun Lekesiz ve partililerle Sarraflar Caddesi esnafını ziyaret ederek, gül dağıttı.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Bozdağ, esnaf ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim havasının Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat'ta da hissedilmeye başlandığını söyledi.

Yozgatlıların her zaman sağ duyusu, aklıselimliği, siyaseti doğru okuması ve doğru karar vermesiyle bilindiğini ifade eden Bozdağ, "Türkiye'deki bütün siyasi hareketleri doğru okuyan illerin arasında ilk sırada Yozgat gelmiştir. Yozgat, Adnan Menderes'i de Adalet Partisi'ni de Anavatan Partisi'ni de AK Parti'yi de ilk sahiplenen illerin başında gelmiştir. Yozgat bu yönüyle meşhur illerimizden" dedi.

Yozgat'ta AK Parti'ye karşı büyük bir teveccühün olduğunu belirten Bozdağ, "Bunu görüyoruz ve onun için vatandaşlarımıza ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yozgat, son seçimde yüzde 66 ile bize destek verdi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yozgat yine yüzde 66 ile destek verdi. İnşallah, 7 Haziran seçimlerinde de en büyük desteği yeniden AK Parti'ye verecekler. Ben ona yürekten inanıyorum. Hemşehrilerimizin teveccühleri ve destekleri onu gösteriyor" diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı