Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, Sarıkaya ilçesinin köylerini ziyaret etti

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat milletvekili adayı Abdulkadir Akgül, Sarıkaya ilçeine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Emirbey köyünde vatandaşlarla sohbet eden Akgül, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Akgül, burada köylülere yaptığı konuşmada, seçimlerde biraz daha fazla gayret edilmesi gerektiğini belirterek, Almanya gibi bazı ülkelerle paralel medyanın HDP'nin yüzde 10 seçim barajını aşması için çaba sarf ettiklerini söyledi. 

Siyasi partilerin de güçleri olmadığı bölgelerde "HDP’ye oy verin" yönünde telkinlerde bulunduğunu ifade eden Akgül, "Yozgat’ta da gezenler var. Belki size de gelecekler. Bunlar kendi içimizdekiler. HDP’yi unuttuk ve şimdi o partiyi süslüyorlar" dedi. 

HDP'nin AK Parti, MHP ve CHP gibi bir parti olarak gösterilmeye çalışıldığını dile getiren Akgül, "Nihayetinde bu parti, bebek katillerinin partisidir. Bu partiyi yüzde 10 barajını geçsin diye süslüyorlar. Yüzde 10 barajını geçerse, gezi eylemlerinde ve 25 Aralık’ta yapamadıklarını yapacaklar. AK Parti Güneydoğu'da 60 milletvekili az alsın, koalisyon kurulsun diye uğraşıyorlar. Koalisyonu benim yaşımda olan herkes bilir. 2002 yılında geldiğimizde memurlarının maaşını veremeyen bir ülke vardı" diye konuştu. 

Memleketine hizmet etmek için yola çıktığını ifade eden Akgül, "Aynı zamanda en büyük görevim ülkeme sahip çıkmaktır. Oradan da milletvekili olarak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yanında bu ülkenin her karışına sahip çıkmaktır. Bizim derdimiz budur. Onun için de bu seçim hepsinden daha önemlidir. Bizim milletvekili olmamızdan daha önemlidir. Bunlar yapılır, elbette ki, insanımız refah içerisinde, huzur içerisinde yaşasın diye uğraşacağız. Ama birinci görevimiz de ülkemize sahip çıkmaktır. Bunun için bu kardeşiniz, sizin evladınız sonuna kadar uğraşacaktır" ifadelerini kullandı.

Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

Kaynak:Haber Kaynağı