Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekili adayları Ahmet Doğan, İsmail Tamer ve Aydın Kalkan, Felahiye ve Özvatan ilçelerini ziyaret etti.AK Parti'den...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri milletvekili adayları Ahmet Doğan, İsmail Tamer ve Aydın Kalkan, Felahiye ve Özvatan ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak Felahiye ilçe teşkilatının ziyaret eden milletvekili adayları, teşkilat mensuplarıyla istişare toplantısı yaptı.

Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, burada yaptığı konuşmada, önlerinde çok önemli bir seçim olduğunu vurgulayarak, "Yeni Türkiye, yeni güç, 2023 vizyonu dedik, bunlar Türkiye'nin geleceği için çok önemli. Bizim 4 kırmızı çizgimiz var, tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek vatan. Bunlardan kesinlikle ve kesinlikle taviz vermiyoruz. Tüm seçimlerde Felahiye bize önemli destekler verdi. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Felahiye'ye destek vermek üzere tüm katılımınızla birlikte AK Parti'ye destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Ahmet Doğan ise bu seçimlerin artık Türkiye için değil, tüm mazlum coğrafyalar ve tüm İslam ülkeleri için önemli olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve beraberindekiler, Felahiye ve Özvatan ilçesindeki esnafı ve hastaneleri ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı