Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

Eski İçişleri Bakanı Ala, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Ankara Demirspor arasında oynanan futbol maçını izledi

ERZURUM (AA) - Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Spor Toto 3. Lig takımları Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Ankara Demirspor arasında oynanan futbol maçını heyecanla izledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'da bulunan Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, maç için beraberindeki milletvekili adaylarıyla Kazım Karabekir Stadyumu'na geldi. 

İlk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında konuk takımın attığı golün ardından üzüntü yaşayan Ala, 85. dakikada gelen beraberlik golüyle yerinden fırlayıp, mutluluğunu protokol tribünündekilerle paylaştı.  

- "Maç heyecanlı, ben de heyecanlıydım"

Ala, 1-1 eşitlikle sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un başarılı olmasını istediğini ve destek olmak için geldiğini söyledi. 

Erzurum'un tanıtıma ihtiyacı olmadığını ancak başarılarının tescili bakımından galibiyetin önem taşıdığını ifade eden Ala, "Gençlerimiz onunla bu spor dalına ilgi duyuyorlar. Erzurum'un vatandaşlarla birlikte başka büyük illerde varolmasını sağlayabilecek bir sportif faaliyet. Dolayısıyla başarılı olmasını arzu ediyoruz. Elimizden gelen katkıyı da sağlayacağız. Erzurumspor da Erzurum'la birlikte gelişecek. Ben de çok heyecanlıydım, maç da çok heyecanlıydı. Birinci olan bir takımla oynuyor. Bizim bir üst lige çıkma imkanımız, ihtimalimiz var. Bu da çok önemli bir maçtı. Çok istediğimiz gibi de değil ama kötü de değil. İşte 1-1 idare eder diyelim ama sporcularımıza başarılar diliyorum. İnşallah daha iyi sonuçlar alırlar" diye konuştu.

Efkan Ala, daha sonra kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Genel Seçime Doğru

Genel Seçime Doğru

Kaynak:Haber Kaynağı