Genç'ten bayram mesajı

Genç'ten bayram mesajı

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Genç mesajında, "Oruçla, teravih namazıyla, okuduğumuz, dinlediğimiz ve hayatımıza rehber edindiğimiz Kuran'la hemhal olarak geçirdiğimiz bir Ramazan ayını daha geride bırakmış bulunmaktayız" diyen Başkan Genç, "Bu ayda orucun derin manevi eğitimini, sahur ve iftarın bereketini, teravihin coşkusunu ve Kur'an tilavetinin kalbimizde huşu uyandırmasının sevincini derinden hissederek gönüllerimizi coşturup maneviyatımızı kuvvetlendirdik. Camilerimiz, cemaatle kılınan namazlarla ayrı bir canlılık kazandı. Ellerimiz her zamankinde daha çok iyiliğe açıldı. Fakirleri, kimsesizleri gözeterek, düşkünlere yardım ederek yardımlaşmanın ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın, yaraları sarmanın, insanların derdiyle dertlenmenin en güzel örneklerini sergiledik. Bu vesileyle hikmet gözüyle iç dünyamıza bir yolculuk yapıp, kendimizi sorgulayıp özeleştiri yaparak günah, çirkin ve kötü olan her şeyi geride bırakma kararı aldık" dedi.

 

Ramazan Bayramının, milletçe birlik ve kardeşlik içinde bayramın coşkusunu yaşamak, sevincini ve kederini paylaşmak olduğunun altını çizen Başkan Genç" Öyleyse bu bayramda büyüklerimizi, annemizi, babamızı, yakınlarımızı, komşularımız ve dostlarımızı ziyaret edelim. Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim.

Başkan Genç mesajını şöyle tamamladı: "Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutluyor, Bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." -