Gençlik'te ingilizce dersleri Cambridge sertifikalı

Gençlik'te ingilizce dersleri Cambridge sertifikalı

Öğrencilerine yönelik yaptığı örnek çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Özel Gençlik İlk ve Ortaokulu, İngilizce eğitiminde de farkını ortaya koydu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Cambridge Esol YLE (Starters, Movers, Flyers) ve Ket sınav sertifikalar

Bu sene üçüncüsü gerçekleşen Cambridge Esol Sınavlarına katılan 136 öğrenci sertifikalarını aldı. YLE (Starters, Movers , Flyers )ve KET grubundan toplam 136 öğrencinin katıldığı sınavda öğrenciler bir sonraki seviyeye geçmeye hak kazandı.

Özel Gençlik İlk ve Ortaokulunda bu yıl faaliyete giren Yabancı Dil Laboratuvarında gerçekleşen tören oldukça renkli görüntülere sahne oldu.. Törene Okul Müdürü Barış Çağlayan ÇAKIR, Müdür yardımcıları Nurettin KABAK ve Ayhan YOLCU katıldı. İngilizce Zümresi ve tüm öğretmenlerin hazır bulunduğu törende; Okul Müdürü Barış Çağlayan ÇAKIR, Okulumuzda İngilizce eğitimine anasınıfında başlanılarak istikrarlı bir şekilde 8. Sınıfın sonuna kadar devam ettiğini ifade ettiğini amaçlarının öğrencilerini mezun ettiklerinde sosyal hayatta İngilizceyi hem yazılı hem de sözlü bir şekilde kendini tam anlamıyla ifade edecek kadar  bilmelerini sağlamak olduğunu dile getirdi. Bu çalışmalar neticesinde başarıya ulaşıldığını ve bu başarının tesadüf olmadığını, İngilizce zümresi, öğrenci ve veli işbirliğinin bir sonucu olduğunu söyledi. 

Özel Gençlik İlkokulu/ Ortaokulu İngilizce Zümre Başkanı Emin Güdük  “ Gençlik İlkokulu/ Ortaokulu İngilizce zümresi olarak her yıl bu sınavları yapıyoruz. Cambridge Esol sınavlarına katılım her yıl giderek artıyor. Öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor. Bu yıl çalışmalarımızı devam ettireceğimiz yabancı dil laboratuvarımız ve her yıl yaptığımız geleneksel hale gelen ELT Seminerimizle İngilizce eğitimine model olmaya devam edeceğiz. Desteklerini bizden esirgemeyen Okul idaremize, velilerimize ve zümre arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Program öğrencilerin sertifikalarını almalarıyla sona erdi.