Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Bakan Kılıç, 19 Mayıs Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi

SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 19 Mayıs Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu.

Kılıç, partisinin Tekkeköy ilçe başkanlığınca 19 Mayıs Sanayi Sitesi'nde düzenlenen esnafla kahvaltı programına katıldı. Sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinleyen Kılıç, Samsun'un her geçen gün gelişme gösterdiğini söyledi.

Samsun'da yürütülen çalışmaların göz önünde olduğunu, şehrin gelişmesine katkı sağladığını vurgulayan Kılıç, kentin bir değişim ve dönüşümden geçtiğini belirtti.

Yapılan çalışmalarla Samsun'un marka değerinin yükseldiğine dikkati çeken Kılıç, şöyle devam etti:

"Samsun'da yapılanları görüyorsunuz. Güzel çalışmaların olduğu bir dönemden geçiyoruz. Stadyumumuz, önünde çelikten yapılmış alışveriş merkezi ve ticari alanlar çok güzel oldu. Samsunspor burada büyük başarılara imza atacak. Zaten tırmanışa geçti. Allah'ın izniyle buradan devam edeceğiz. Stadyum, etrafıyla bir cazibe merkezi haline geldi. Yanında fuar alanı var. Bunlar Samsun'un gelişmesine çok büyük katkıda bulunacak şeylerdir. Eğitim yatırımlarımız var. Bölgemizde Anadolu ve meslek liseleri var. Bunlar Samsun'un gelecekte çok daha farklı yere gelmesinin müjdecisi olacak. Hep beraber el ele, kol kola geleceğe yürüyeceğiz."

Bakan Kılıç, 16 Nisan'daki halk oylamasında "Evet" diyeceğini belirterek, programa katılanlara da "Evet" oyu vermeleri çağrısında bulundu.

Kılıç, vatandaşları 28 Mart Salı günü 15.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geleceği toplantıya da davet etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :