Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Çanakkale'de

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Çanakkale'de

Bakan Kılıç: "Atılan manşetlerden etkilenmeden yolumuza devam edeceğiz. Biliyorsunuz bir zamanlar bir manşet atılmıştı 'muhtar bile olamaz' denilmişti. Muhtar bile olamayanlar Cumhurbaşkanı oldu elhamdülillah. Dolayısıyla biz inancımızdan kararlılığımızda

ÇANAKKALE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Atılan manşetlerden etkilenmeden yolumuza devam edeceğiz. Biliyorsunuz, bir zamanlar bir manşet atılmıştı 'muhtar bile olamaz' denilmişti. Muhtar bile olamayanlar Cumhurbaşkanı oldu elhamdülillah. Dolayısıyla biz inancımızdan kararlılığımızdan hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz" dedi.

Bakan Kılıç, partisinin Biga ilçesinde düzenlenen 5. İlçe Kongresi için geldiği Çanakkale'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak merkeze bağlı Güzelyalı köyündeki Gençlik Kampı'na giden Kılıç, burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu'dan bilgi aldı.

Buradan Çanakkale 18 Mart Stadyumu'na geçen Bakan Kılıç, inşaat ve yenileme çalışmaları süren tesiste incelemelerde bulundu.

Kılıç ve beraberindekiler daha sonra kara yolu ile Biga'ya hareket etti. Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen kongrede partililerle bir araya gelen Kılıç, kongre divan kurulunu selamladı.

Türk milletinin AK Parti'yi çok iyi anladığını belirten Kılıç, "Vatandaşımıza kendimizi iyi anlatıyoruz. Milletimiz de bizi iyi anlıyor. Milli iradeyi temsil görevini veriyorlar, bizde mili iradeyi temsil görevini sonuna kadar yapacağız inşallah" dedi.

Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu anımsatan Bakan Kılıç,  AK Parti'nin en büyük farkının bu söze sonuna kadar inanması olduğunu söyledi.

Bu sözün içini doldurup, bunu millette yaşattıklarını anımsatan Kılıç, şöyle devam etti:

"Allah'ın izni ile kazanılacak çok zaferler var. Beraberce omuz omuza . Milletimizle teşkilatımız ile omuz omuza buradaki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedeflerimize kilitlenerek birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz. Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir, sözünün hakkını vererek yürüyeceğiz. Ayırıma ve ayrılığa müsaade etmeyeceğiz. Genç kızlarımızın üniversite kapılarında beklemelerine asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye'de huzur oldu. Kanun yazmakla değil, uygulamakla olur işte biz bunu yaptık. Dolayısıyla bu birlik ve beraberlik içerisinde milletimiz geleceğe yürüyecektir. Bundan hiç şüpheniz olmasın. 5'inci olağan Biga kongresi toplantısı hayırlara vesile olur. Yeni bir heyecana yol açar."

Bakan Akif Çağatay Kılıç, el ele, kol kola birliktelik içerisinde yürümeye devam edeceklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün biz icra makamındayız. Belki yarın başka bir görevde bulunacağız. Atılan manşetlerden etkilenmeden yolumuza devam edeceğiz. Biliyorsunuz bir zamanlar bir manşet atılmıştı 'muhtar bile olamaz' denilmişti. Muhtar bile olamayanlar Cumhurbaşkanı oldu elhamdülillah. Dolayısıyla biz inancımızdan kararlılığımızdan hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz. Genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile beraberce el ele kol kola yürümeye ve koşmaya devam edeceğiz. Çünkü biz  AK Partiyiz, durmak yok yola devam." 

Kaynak:Haber Kaynağı