Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

"Biz gençleri ülkemizi geleceğe taşımak için elini ve gövdesini taşın altına koymaya hazır olan değerler olarak görürüz"

ŞANLIURFA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz gençleri ülkemizi geleceğe taşımak için elini ve gövdesini taşın altına koymaya hazır olan değerler olarak görürüz" dedi.

Kılıç, Şanlıurfa'daki temasları kapsamında Balıklıgöl Yerleşkesi'ni ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle bir restoranda bir araya gelen Kılıç, yaptığı konuşmada, hükümetin gençlere yönelik yürüttüğü projelere ilişkin bilgiler verdi.

Kılıç, gençlerin sosyal sorumluluk bilinciyle gelecek nesillere yürümesini hedeflediklerini belirterek, Türkiye'nin farklılıklarını bir zenginlik kaynağı olarak gördüklerini söyledi.

Gençlerin Türkiye'nin geleceğe taşınmasında önemli misyon üstleneceğini anlatan Kılıç, şöyle konuştu:

"AK Parti'de gençlik, kadın kolları ve ana kademe olarak bir ayrım yoktur, yapısal anlamda bir ayrım vardır ama nasıl ki Merkez Karar Yürütme Kurulunda gençlik ve kadın kolları doğal üye olarak her zaman varsa il yönetiminin yürütülmesinde de gençlik ve kadın kolları her zaman var. Dolayısıyla biz asla ve asla gençlik kollarımızı afiş asan, belli zamanlarda ve günlerde ortaya çıkıp slogan atan bir gençlik olarak görmedik, böyle de görmüyoruz. Biz gençleri bilgiyle ilimle medeniyetimizin ve ülkemizin milli ve maddi değerleriyle donanmış, ülkemizi geleceğe taşımak için elini ve gövdesini taşın altına koymaya hazır olan değerler olarak görürüz."

Kılıç, daha sonra Harran Üniversitesi bünyesinde yapılan yurt inşaatı ile Karaköprü Sosyal Tesisleri'nde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Kılıç'a temaslarında Vali İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile diğer ilgililer eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :