Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

"Millet bizi anlıyor, destek veriyor, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin olmasını istiyor. Şimdi ayarları bozulmaya başladı 'hayır' diyenlerin. Doğru olmayan şeyleri konuşuyorlar"

SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Millet bizi anlıyor, destek veriyor, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin olmasını istiyor. Şimdi ayarları bozulmaya başladı 'hayır' diyenlerin. Doğru olmayan şeyleri konuşuyorlar." dedi.

Bakan Kılıç, partisinin eski ilçe teşkilatı mensuplarıyla Alaçam Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda bir araya geldi.

AK Parti neferlerinin partinin kuruluşundan itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer aldığını dile getiren Kılıç, bu yolculuğun anlamının çok iyi bilinmesi gerektiğine işaret etti.

Yolundan şaşmamış, makam mevki peşinde bulunmayan herkesin bu davanın üyesi olduğunu vurgulayan Kılıç, duruma ve zamana göre kimsenin pozisyon almaya çalışmaması gerektiğini kaydetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Kılıç, şunları söyledi:

"Hükümet sistemini değiştirmek istiyorsunuz da diyor, bu sistemin nesi var? Her şeyi yaptınız işte 15 yıldır' diyor. Sayın Kılıçdaroğlu herhalde başka bir ülkede yaşıyor, Türkiye'de yaşamıyor. İktidar olduk, milletin eline dövizler bıraktılar, Ankara'da sokaklarda yürütüp 'ordu göreve' dediler. Yüzde 50'ye yakın oy aldık üçüncü seçimde, kapatma davası açtılar. Kapatma davası yetmedi, cumhurbaşkanı seçme zamanı geldiğinde Mecliste 367 garabeti, e-muhtıra. Sonra 'Ülkede hiçbir sıkıntı yok ki siz niye değişikliğe gidiyorsunuz?"

CHP'nin sürekli doğru olmayan bilgiler ortaya koyduğunu ifade eden Kılıç, "Kılıçdaroğlu '16 Nisan'dan sonra cumhurbaşkanının lokanta kapatacağını söyledi. Sayın Kılıçdaroğlu işi oraya kadar düşürdü. Ne diyor? Lokanta kapatacakmış cumhurbaşkanı. Bir garip hal aldılar. Millet bizi anlıyor, destek veriyor, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin olmasını istiyor. Şimdi ayarları bozulmaya başladı 'hayır' diyenlerin. Doğru olmayan şeyleri konuşuyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :