Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Samsun'da

- Bakan Osman Aşkın Bak:"AK Parti reform partisi. Yeni yeni atılımlar yapıyor. Ülkemizi taşıdığı nokta ortada. Bu yeterli mi, değil. Bu aziz millet çok daha güzel şeylere layık"


SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "AK Parti reform partisi. Yeni yeni atılımlar yapıyor. Ülkemizi taşıdığı nokta ortada. Bu yeterli mi, değil. Bu aziz millet çok daha güzel şeylere layık." dedi.

Bak, Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Sahası'nda yaptığı incelemenin ardından İlkadım Atletizm Sahası'nda bir süre 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları mücadelesini takip etti.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Bak, Yılmaz'dan kent ve olimpiyatlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Bak, son olarak AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'i ziyaret etti.

Burada basına açıklamalarda bulunan Bak, Samsun'un AK Parti'ye güçlü destek veren illerin başında geldiğini ifade etti.

"AK Parti reformların, değişimin partisi." diyen Bak, "15 yıldır iktidardayız. Bu süreç içesinde de büyük atılımlar, büyük yatırımlar, büyük işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini devraldığını anımsatarak, "Bu bir bayrak yarışı. Bu bayrağı biz devraldık. Ülkemize, gençliğimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kendisi de (eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç) bize her zaman destek olacağını ifade etti. Biz böyleyiz zaten. Biz bir dava partisiyiz. Bir davaya inanıyoruz. Sen-ben yok biz var, bizim davamızda. AK Parti de bu yüzden güçlü." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin en büyük gücünün teşkilatları olduğunu vurgulayan Bakan Bak, kendisinin de teşkilatta yetiştiğini, uzun yıllar sokaklarda afiş astığını, bayrak taşıdığını, sunuculuk yaptığını anımsatarak şöyle konuştu:

"Mahalle başkanından, köy başkanından en üstteki il başkanına kadar, belediye başkanlarına kadar herkes ülkemizin daha güzel olması için daha güçlü olması için gelişmesi için çalışıyor. AK Parti reform partisi. Yeni yeni atılımlar yapıyor. Ülkemizi taşıdığı nokta ortada. Bu yeterli mi, değil. Bu aziz millet çok daha güzel şeylere layık. Ortaya konulan eserler belli. Yapılan yollar belli. Biz de bu yolları çok gittik geldik. Şimdiki gibi ulaşım mesafesi, yapılan yollar, yapılan yatırımlar... Sadece spora yapılan yatırımlar ortada. Samsun'a sporda yapılan yatırım ortada, tesisiler ortada. Bir olimpiyatı organize edecek kapasitede tesisler yapılmış. Bu tesislerin yapılmasında emeği geçen Sayın Suat Kılıç'a, Sayın Akif Çağatay Kılıç'a ve bundan önceki bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :