Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın:

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın:

"16 Nisan'da yapılacak halk oylaması ile Türkiye gençliği, ülkenin asli unsuru olduğunu söyleme imkanına sahip olacak"

DÜZCE (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması ile Türkiye gençliğinin, ülkenin asli unsuru olduklarını söyleme imkanına sahip olacağını bildirdi.

Boynukalın, Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra kentteki esnafları gezen Boynukalın, "Düzce Gençliği Evet Diyor" platformu tarafından Gençlik Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı.

Boynukalın, burada yaptığı konuşmada, Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan'ın hayatlarından kesitler sunarak, "Bizim her hikayemiz istisnasız hezimetle başlar, zaferle biter Allah'ın izniyle." dedi.

Türkiye gençliğinin bu bugüne kadar mevcut sistemin bekçileri olarak görüldüğünü ifade eden Boynukalın, Türkiye'de 16 Nisan referandumu ile birlikte bu gençliğin, "Biz rejimin bekçisi değiliz. Biz bir başbakanın idam sehpasına gitmesi için kullanılacak dolgu malzemesi, o manipülasyon haberlerin satır aralarında kaybolacak insan unsurları değiliz. Biz bu ülkenin kurucu asli unsuruyuz" deme imkanına sahip olacağını belirtti.

Halk oylamasına sunulan değişikliklerden 18 yaş meselesinin üzerine düşülmesi gerektiğini ifade eden Boynukalın, "18-25 yaş arasında 7 milyon insanın, bu ülkede gerçekten asli unsur olarak kendini var edebileceği bambaşka bir dönemi başlatıyoruz. Bunun farkına vararak gitmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Programa, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :