Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın:

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın:

"Gençlik bugündür, bizler bugünün gençliği olan Erbakan Hoca’nın öğrencileriyiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın çıraklarıyız ve Resulullah’ın ümmetiyiz"

KARAMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, "Gençlik bugündür, bizler bugünün gençliği olan Erbakan Hoca’nın öğrencileriyiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın çıraklarıyız ve Resulullah’ın ümmetiyiz." dedi.
Boynukalın, Karaman İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER) İl Başkanlığı tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda düzenlenen "Gençlik Buluşmaları" konulu programda yaptığı konuşmada, 2017 yılına gelindiğinde Necmettin Erbakan'ın yetiştirdiği öğrencilerle beraber bambaşka bir Türkiye’de yaşadıklarını söyledi.
Recep Tayyip Erdoğanların ve onun arkadaşlarının beraber açtığı yolda gelinen noktanın bambaşka bir yol olduğunu dile getiren Boynukalın, "Moral bozucu bir çok şeye rağmen bizim her hikayemiz hezimetle başlar zaferle biter." dedi.
Anayasanın 18 yaş meselesinin artık "Gençlik Gelecektir" meselesini tamamen tarihin derinliklerine gömeceğini aktaran Boynukalın, şöyle konuştu:
"Gençlik gelecek değildir. Gençlik bekçide değildir. Gençlik sağdan ve soldan asacağınız dehşet dengesinin enstrümanı da değildir. Gençlik bugündür, bizler bugünün gençliği olan Erbakan Hoca’nın öğrencileriyiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın çıraklarıyız ve Resulullah’ın ümmetiyiz. Bu ümmetin gençleri olarak Türkiye’nin hikayesi bu hikayedir."
Türkiye’nin güçlü olması gerektiğini belirten Boynukalın, "Kanın, zulmün ve gözyaşının her türlü zalimliğin dört bir koldan bastırdığı bir coğrafyada siz tek umut vadeden ülkenin, tek umut vadeden partisinin, tek umut vadeden Cumhurbaşkanının, tek umut vadeden imam hatip neslisiniz." dedi.
15 Temmuz'da yapılan darbenin dünyada eşi ve benzerinin olmadığını ifade eden Boynukalın, şunları kaydetti:
"Darbeler tarihine baktım. Darbeler tarihinin yüzde 70’i Güney Amerika’da geçiyor. Dünyada meclisi basan, askerlerden sonra vatandaşın meclise girmesiyle durdurulan darbeler var. Ama dünyada köprünün, belediyenin üzerinde, bu ülkenin meydanlarına gelip teker teker insanları yere indirip karargahı basıp asker, polis, vatandaş öldürüp, darbeyi açıkladıktan sonra eli çıplak sadece göğsünde imandan başka hiçbir şey olmayan insanlar tarafından durdurulan başka hiçbir darbe yok. Bu darbenin durduruluş şekli ile imandan başka çıplak eliyle hiçbir şeyden korkmadan tanka, topa, tüfeğe karşı koyabilen bir millete sahibiz."
Konuşmaların ardından Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Boynukalın'a günün anısına tablo hediye etti.
Programa, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Ceylan, daire müdürleri ile öğrenciler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :