Gençlik Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılına hazır

Gençlik Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılına hazır

Yarınlara yön veren, değerlerine bağlı, çağın gerektirdiği donanıma sahip, kendini sürekli geliştiren bireyleri yetiştirmek hedefiyle çalışmalarını yürüten Gençlik Eğitim Kurumları, 2017-2018 eğitim öğretim yılı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

 

Gençlik Eğitim Kurumları, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde farklı yaklaşımları etkili bir şekilde ele almak için planlanan Kurumsal Çalıştay Programı düzenledi. Gençlik İlk ve Ortaokulu, Enderun Liseleri, Gençlik Temel Lisesi idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen Gençlik Kurumsal Çalıştay Programı gün boyu Özel Gençlik İlk ve Ortaokulunda yapıldı. Özel Gençlik İlk ve Ortaokulu Beyaz Salonda gerçekleşen program üç oturum olarak gerçekleşti. İlk oturumda Öğretmenin Manevi Sorumluluğu ve Rehberlik Nedir Ne Değildir? konularının ele alındığı program ilk aranın ardından Etkin Sınıf Yönetimi ve Ödev Verme ve Ödev Takibi konularıyla devam etti. Öğleden sonraki oturumda ise Okuma Alışkanlığını Artırma Yolları, Liseler İçin Ödev Verme ve Takibi ile Sosyal Medyanın Faydalı Kullanımı konuları ele alındı. Gençlik Eğitim Kurumları öğretmenleri ve idarecilerin katıldığı, farklı ve etkin anlatımların yapıldığı programın oldukça verimli geçtiği ifade edildi. Programda açılış konuşmasını yapan Gençlik İlk ve Ortaokulu Müdürü Nurettin Kabak: "2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Kurumsal Çalıştay Programı vesilesiyle bir araya geldiklerini ifade ederek yeni dönem öncesi büyük bir ailenin mensupları olarak aramıza katılan arkadaşlarımıza “Hoş Geldiniz“ diyor ve aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza da emekleri için teşekkür ediyoruz" dedi. Amaçlarının, yeni eğitim öğretim yılı çalışmalarını doğru planlayarak gerekli çalışmaları yapmak olduğunu ifade eden Kabak, 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının herkes için hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasını tamamladı.

Değerlendirme konuşmalarını yapmak için kürsüye gelen Gençlik Eğitim Kurumları Genel Müdürü Barış Çağlayan Çakır, Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Liseleriyle Gençlik Eğitim Kurumları'nın Konya’da marka olduğunu, öğrencilerini hem hayata hem de bir üst öğretim kurumu sınavlarına hazırlamadaki başarısıyla çalışanlarının memnuniyetini, öğrenci ve velilerinin de güvenini kazandığını ifade etti, Yüce bir yolun yolcuları olarak öğretmenlerimizin çalışmalarıyla geleceğin inşasında önemli bir rol aldığını söyleyen Çakır, Gençlik Eğitim Kurumlarının uygulamış olduğu sistem ve uygulamalarla eğitim öğretime önemli katkılar sağladığını söyledi. Daha sonra yapılan çalışmalar için Gençlik Eğitim Kurumları bünyesinde çalışan herkese teşekkür eden Çakır, yeni eğitim öğretim yılının tüm insanlığa, öğretmenlere, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.Haber Merkezi

genclik-egitim-kurumlari-yeni-egitim-ogretim-yilina-hazir-(1).jpg