Gençlerin meclisteki görevleri başladı

Gençlerin meclisteki görevleri başladı

Yeni meclis üyeleri ile birlikte yapılan ilk toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın başkanlığında görev taksimleri gerçekleştirildi.

Seydişehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tutal başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı. Yeni meclis üyeleriyle Belediye Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelen Tutal, Seydişehir'de herkesin kardeş olduğunu, kimsenin kimseden farkı olmadığını söyledi. Amaçlarının Türkiye'ye ve Seydişehir'e en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirten Tutal, kapıdaki güvenlik görevlisinden meclis üyelerine kadar herkesin görüşünü alarak değerlendirmeler yapacaklarını ifade etti. Seydişehir'e hizmet etmek ve bir şeyler üretebilmek gayretinde olacaklarını vurgulayan Tutal, "Başarı olursa hepimizin başarısı, meclisin başarısı olacaktır. İyi niyetle başladık. Kimseye ayrıcalık yapmadan dürüst bir şekilde Seydişehir’imize hizmet edeceğiz. Hatamız, eksiğimiz olabilir. Doğrusunu burada bulacağız. İlk meclis toplantımızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Meclis üyelerimizle memleketimize faydalı olacak hizmetler vereceğimize inanıyorum" diye konuştu.

GENÇ ÜYELERE GÖREV TAKSİMİ YAPILDI

Seydişehir Belediyesi’nde şu ana kadar en genç üç meclis üyeleri göreve başlamış oldu. Süleyman Çatlıoğlu (26), Mevlüt Polat (27), Muhammet Arıtürk (27) Seydişehir’de en genç meclis üyeleri olarak göreve başladılar. Belediye Başkanı Tutal, şuana kadar ilk defa bu kadar genç meclis üyelerinin seçildiğini vurgulayarak, Seydişehir’e hizmet yolunda kendilerine başarı dileklerinde bulundu. Genç meclis üyelerini tebrik eden Tutal" Belediye tarihimizde ilk defa bu dönemde bu kadar fazla genç meclis üyesi arkadaşlarımız var. Hepsine medeni cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin kalkınmasında genç bireylere çok iş düşüyor. Bilinçli yetişen yeni nesil sayesinde dünya da söz sahibi bir ülke olacağız. Gençlerin azimleri, kararlılık ve çalışkanlıkları gelecek adına bizleri gururlandırıyor. Partimizde gençliğe önem veren, gençlerin rahatça siyaset yapmasını sağlayan bir parti. Yıllarca Seydişehir teşkilatımızda görev yapıp tecrübe kazanan ve bugün bizlerle beraber ilçemizin geleceği için karar alıp karar verecek olan başta Gençlik Kolları Başkanımız Mevlüt Polat olmak üzere diğer genç meclis üyelerimiz Süleyman Çatlıoğun'a ve Muhammed Arıtürk'e hayırlı uğurlu olsun Görevlerinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.