Gençlerden Savcılı Huzurevine ziyaret

Gençlerden Savcılı Huzurevine ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi personeli ve gençler, Savcılı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.Gençlik Merkezi...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi personeli ve gençler, Savcılı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, hazırladıkları Büyükleri Anma Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, yaşlıların yalnız olmadığını göstermek istediklerini söyledi.

"Yaşlılarımızın yalnızlıklarını paylaşmak için bir araya geldik." diyen Arslan, "Bir nebze faydalı olabildiysek kendimizi mutlu sayacağız. Buraya onlara sürpriz yapmaya gelmişken onlar bize sürpriz yaptı. Güzel bir hediye ile bizi onurlandırdılar. Bu ziyaretlerin devamını sağlamak için elimizden geleni yapıp onların yalnızlıklarını paylaşacağız." ifadesinde bulundu.

Savcılı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi sorumlusu Fatma Cengiz de merkezin Savcılı Büyükoba köyünde olduğuna işaret ederek, köy ortamında en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Yaşlıların hayata tutunması için el becerileri ve yağlı boya kursları düzenlediklerini anlatan Cengiz, "Tecrübelerimizle onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaşlılarımız ortamdan çok memnun. Tabii ki köy olmasından dolayı imkanlarımız kısıtlı ama ona rağmen burada bazı şeyleri başarmak istiyoruz. Yaşlılarımızın yeme, içme, barınma, özel bakım gerektiren ihtiyaçlarını doktor, hemşire ve sağlık personelimizle yürütüyoruz." diye konuştu.

Yaşlılar, ziyaret anısına gençlere ve Kaman Gençlik Merkezi personeline, yaptıkları vazoları hediye etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :