Gençlerden Paslı’ya ziyaret

Gençlerden Paslı’ya ziyaret

AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı’yı makamında ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Konya Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Algı Oluşumunda Sosyal Medyanın Önemi

Gençliğin sorunları başta olmak üzere, birçok konu yelpazesinin görüşüldüğü ziyarette, BYEGM Konya İl Müdürü Cemil Paslı gençlere de önemli nasihatlerde bulundu. Paslı konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Erdemli bir gençliğin; ahlakın ön plana çıkarıldığı, farklılıklara, fikir ve düşüncelere saygının esas alındığı, vatan ve millet sevgisi ile yanıp tutuşan bir gençlik” olduğunu söyledi. Yazarlığının yanı sıra aynı zamanda kişisel gelişim uzmanı da olan Paslı, gençler tarafından ailenin kesinlikle ihmal edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, kendine güvenen, öz güveni olan, sadece fiziksel yakınlık değil, iletişim vasıtalarının kullanılarak geniş sosyal çevreye sahip olmanın önemine işaret etti. Gelişen iletişim teknolojileri ile birlikte toplumda algı oluşturmanın çok önemli olduğunun altını çizen Paslı, insanların bu algılardan hareket ettiğini belirterek, olumlu algı oluşturmak içinde sosyal medyanın etkin ve verimli bir şekilde kullanılması gerektiğini söyledi.

 

Gençlik Bu Coğrafyada Çağ Kapamış, Çağ Açmıştır

Başta bilim ve teknoloji olmak üzere Ülkelerin kalkınmasında, gelişmesinde ve dünyada söz sahibi olmalarında gelecek kuşakların temsilcisi şimdiki gençlere önemli görevler düştüğünü ifade eden Paslı, “Gençliğin bu coğrafyada çağ kapayıp, çağ açtığının da unutulmaması gerektiğini” sözlerine ekledi.