Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, genç girişimcilerle bir araya geldi

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, genç girişimcilerle bir araya geldi

Cavcav:

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Genç Girişimciler Yönetişim Derneği (GGYD) üyeleriyle bir araya geldi.

Holiday Inn Ankara Otel'de düzenlenen programda konuşan Cavcav, iş hayatına, aile işi olan un fabrikasında muhasebecilikle başladığını söyledi.

"Keşke spor kulübü başkanlığı yapmasaydım" diyen Cavcav, "Başarılıyım ama zamanımı çok alıyor. Ne kopabiliyorum, ne de gidebiliyorum, mecbur sürdürüyorum. Genç kardeşlerimizin bu kulübe sahip çıkıp, benim yanımda beraber çalışmalarını ve benim tecrübelerimden istifade etmelerini isterim" ifadesini kullandı.

Cavcav, kulüp olarak kalıcı bir eser bırakabilmek için kurumsallaşmak gerektiğini ifade ederek, "En yakın zamanda bunu gerçekleştiririz" diye konuştu.

 

- "Passolig perişan edecek"

Başkan Cavcav, geçen sezondan bu yana süren passolig uygulanmasının kendilerini perişan edeceğini savundu. 

Passolig'in iyi işletilmesi durumunda büyük fayda sağlayacağını belirten Cavcav, "Holiganlık yapana 1 yıl maçlardan men cezası verilmesi yerine, 3 yıl hapis cezası verilse daha iyi olur. Passolig bizi ihya yerine perişan edecek gibi görünüyor" değerlendirmesinde bulundu.

 

- "Komşu ülkedeki savaş ülke sınırları içerisine girebilir"

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, dünyada yaşanan kriz ve savaşların ülke sınırları içerisine girme ihtimalinin olduğunu ifade etti.

Cavcav, "Sınır temasımızın olduğu ülkelerde olaylar devam ediyor. Kuvvetle bu savaşlar, ülkemize de sıçrayabilir. Siyasi partilerin müşterek olarak alacakları kararlarla huzur ve güven içinde yaşamamızı sağlamalarını arzu ediyorum'' dedi.

İki un fabrikası sahibi olan İlhan Cavcav, dernek üyelerine nasihatlerde de bulundu.

Ankara'da un sanayinde faaliyet göstermenin zorluklarından bahseden Cavcav, girişimcinin maceraperest olmaması gerektiğine değinerek, "Verdiğiniz sözden caymayın. Ayağını, yorganına göre uzatmak lazım. O yorgan da bir zaman sonra birden üçe çıkabilir" ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı