Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor'a konuk olacak

Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor'a konuk olacak

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yenilgi yüzü görmeyen başkent temsilcisi, yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak- Kırmızı-siyahlı defans oyuncusu Uğur Çiftçi: "Seriyi devam ettirmek istiyoruz"

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yenilmeyen Gençlerbirliği, 6. haftada yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak.

Kırmızı-siyahlı ekipte cezalı futbolcu bulunmazken sakatlığı süren Ferhat Görgülü ve sağ arka üst adale zarında kanama ve ödem tespit edilen Politevic, Akhisar Belediyespor karşısında takımdaki yerini alamayacak.


- Uğur Çiftçi: "Hedef 3 puan"


Gençlerbirliği'nin sol beki Uğur Çiftçi, kırmızı-siyahlı ekibin ligin bu sezon henüz yenilmeyen takımlarından biri olduğunu hatırlattı.

Zor bir deplasman maçına çıkacaklarının farkında olduklarını belirten Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Seriyi devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz 3 puan olacak." dedi.

Akhisar Belediyespor'a geçen sezon şanssız bir son dakika golüyle kaybettiklerini ifade eden Uğur, şunları söyledi:

"Bu kez kazanan taraf biz olmak istiyoruz. İyi bir hava yakaladık. Takım içinde güzel sonuçların getirdiği pozitif bir hava var. Bu sene kendimize hem bireysel hem de takım olarak hedefler koyduk. Bu hedefleri gerçekleştirmek de bu tarz maçları kazanmaktan geçiyor. Mücadelede yüzde yüzümüzü verip, Ankara’ya galibiyetle dönmek istiyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :