Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, Ağrı'da yapılacak

Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası, Ağrı'da yapılacak

- Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Taşpınar: "Ağrı, inşallah bu organizasyondan alnının akıyla çıkacak"

AĞRI (AA) - Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Gençler Kulüpler Türkiye Şampiyonası'nın 12-15 Nisan tarihlerinde Ağrı'da yapılacağını bildirdi.

Federasyon asbaşkanı Alparslan Aras ile Ağrı'ya gelen Taşpınar, organizasyon öncesi tesislerde incelemelerde bulundu.

Organizasyonun yapılacağı tesisleri gezen Taşpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonanın yapılacağı 2 bin 500 kişilik spor salonunu beğendiğini vurgulayarak, "Federasyon olarak şampiyonanın Ağrı'da gerçekleştirilmesine karar verdik. Ağrı, inşallah bu organizasyondan alnının akıyla çıkacak. Biz de yönetim olarak tekrar Ağrı'ya gelip, bu büyük heyecana ortak olacağız." diye konuştu.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ise yeni yapılan spor salonunun Ağrı'nın tesis sorununu tamamen ortadan kaldırdığını kaydetti.

Şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını aktaran Alp, "Bu büyük organizasyonu Ağrı'ya verdikleri için Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Taşpınar'a ve federasyon yönetimine çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Doğubayazıt ilçesindeki tarihi İshak Paşa Sarayı ve Ahmed-i Hani Türbesi'ni de ziyaret eden Taşpınar, halter branşındaki antrenör ve sporcularla yemekte buluştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :