Genç Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılını kutladı

Genç Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılını kutladı

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı İçin Mesaj Yayımladı

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı için bir mesaj yayımladı.

GENÇ mesajında ; “ Bugün, ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2014–2015 Eğitim-Öğretim yılının başlamanın heyecanı içerisindeyiz. İçinde bulunduğumuz 21. yüzyılın en büyük gücü, tartışmasız “bilgi”dir.

Aslında velilerimiz de evlatlarına bu konuda verdiği destekle 21. yüzyıl Türkiye’sini desteklediklerinin idrakindedirler.

Eğitim, hayat boyu devam eden bir süreçtir. Kişinin gelişim ve olgunlaşma durumuna göre öğrenme etkinlikleri ve ihtiyaçları değişse de, kişinin aile durumu, çevresel etkileşimi ve okul durumu öğrencilerimizin başarı düzeyini etkileyen en önemli etkenlerdir. Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, Türkçe`yi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetişmesini diler,2014-2015 Eğitim ve Öğretim döneminin tüm eğitim camiası ile öğrencilerimize ve velilerine başarı getirmesi dileği ile saygılar sunarım"