Genç yazar ilk kitabı “Sencil” ile Lale Kolejinde öğrenciler ile buluştu

Genç yazar ilk kitabı “Sencil” ile Lale Kolejinde öğrenciler ile buluştu

Konyalı genç yazar Ümit Ölmez, Özel Lale Koleji öğrencileriyle bir araya geldi

 Bilim, Sanat ve Kültür alanında öğrencilerin ufkunu açması bakımından önemli çalışmalara imza atan Özel Lale Lisesi, genç yazarın ilk kitabı  “Sencil” ile tanışma imkânı buldu.

Özel Lale Koleji, konferans salonunda gerçekleşen imza gününde ilk kitabı “Sencil” hakkında bilgi veren yazar Ümit ÖLMEZ, “Kendi duygularımı ve karşı taraf hakkında ki kendi düşüncelerimi yazdığım bu kitap benim ilk kitabım. 2010 Yılından beri bu kitap üzerinde çalışıyorum. 4 konudan oluşan kitabın "Aşeka" bölümünde aşk ile ilgili olan düşüncelerimi, "Hemraz"da kendime ait duyguları, "Geran Beha"da karşı tarafla ilgili düşünlerimi anlattım. Kitabın son bölümü olan "Yek-terafe" bölümünde ise maneviyat ile ilgili düşüncelerimi yazdım." dedi.

Kültürel faaliyetlere her zaman önem verdiklerini belirten Özel Lale Koleji Okul Müdürü Muhammed Yavuz GÜRBÜZER, “Öğrencilerinin her birinin ayrı bir birey ve ayrı bir gelecek olduğunu vurgulayarak “Her öğrencimiz eğitim noktasında en iyisini hak ediyor. Biz de gerek bilimsel anlamda gerekse sanatsal anlamda onların yanında olmaya, onların gelişmelerine uygun ortamlar sağlamaya devam ediyoruz. Ayrıca okuma alışkanlıklarına katkıda bulunmak maksadıyla bu tür etkinliklere hız vereceğiz” şeklinde ifade etti.

 “Sencil” kitabını imzalayan genç yazar Ümit ÖLMEZ, öğrencilerin ilgisinden oldukça memnun kaldı.