Genç MÜSİAD'dan "2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur mu?" paneli

Genç MÜSİAD'dan "2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur mu?" paneli

İSTANBUL (AA) - Genç MÜSİAD, "2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur mu?" paneli düzenleyecek.Genç MÜSİAD açıklamasına göre, "2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur...

İSTANBUL (AA) - Genç MÜSİAD, "2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur mu?" paneli düzenleyecek.

Genç MÜSİAD açıklamasına göre, "2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur mu?" paneli 25 Ekim Cumartesi günü MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Panelde, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun, MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkanı Bekir Sami Nalbantoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Dr. Mahmut Karaman ve KOSGEB Anadolu Yakası Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Serhat Öztürk bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.

 Genç MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkanı Ertuğrul Şahin, panelde mevcut iş arayışlarının bilişim sektöründeki istihdam ihtiyacıyla nasıl buluşturulabileceği ve bu konuda devamlılığın nasıl sağlanabileceğine ilişkin çözüm önerilerinin aktarılacağını belirtti. Şahin, burada çıkacak sonuçlar ışığında bir bülten hazırlanacağını ve bu bültenin gerçekleştirilecek ziyaretlerle üst makamlara iletileceğini de kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı