Genç kızın "gasp senaryosu"nu polis bozdu

Genç kızın "gasp senaryosu"nu polis bozdu

BURSA (AA) - Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, altın kolyesi ve maaşının bıçak tehdidiyle gasbedildiğini öne süren genç kızın yalanını polis ortaya...

BURSA (AA) - Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, altın kolyesi ve maaşının bıçak tehdidiyle gasbedildiğini öne süren genç kızın yalanını polis ortaya çıkardı.

Alınan bilgiye göre, Demirtaş Mahallesi'nde oturan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan K.Y. (21), gece vardiyasından çıktıktan sonra bir bankaya ait ATM'den maaşını çekti.

Daha sonra polisi arayan genç kız, boğazına bıçak dayayan bir kişinin, ATM'den çektiği bin 20 lira ile boynundaki altın kolyeyi alıp, kaçtığı iddiasıyla ihbarda bulundu.

Olay yerine giden polis ekipleri, K.Y'nin verdiği eşkale uyan kişileri yakalamak için bölgede arama yaptı. Polis ekipleriyle gasbın gerçekleştiğini iddia ettiği yere giden K.Y, burada ekiplere olayın nasıl yaşandığını anlattı.

Ekiplerce polis otosuna bindirilen K.Y'nin, kısa süre sonra anlattığı olayın yalan olduğunu, her ay ailesince el konulan maaşını bu defa vermemek için böyle bir yalan uydurduğunu itiraf ettiği ileri sürüldü.

Durumun anlaşılmasının ardından karakola götürülen K.Y. hakkında "suç uydurmaktan" işlem yapıldı.

Genç kızın "gasp senaryosu"nu polis bozdu

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :