Genç GİV, meslek liselerinde!

Genç GİV, meslek liselerinde!

Girişimci İşadamları Vakfı, girişimciliği destekleyen, gençler arasında itibarlı hale getiren ve ülkenin iktisadi geleceği için gençlerin daha donanımlı geleceğe hazır iş adamı ve sanayiciler olması için çalışmalar düzenlemeye devam ediyor.

Bu bağlamda Genç GİV tarafından organize edilen “İlk Ders Girişimcilik” programı Konya Fatih Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesinde ‘Bir Değer Üretelim Türkiye’yi Büyütelim”  oturumu tamamlandı.  Mesleki ve Teknik Liselerde düzenlenecek programla gençlerin girişimciliğe yönelmeleri, daha üretken davranış kazanmaları hedeflenmekte.

 

Bu bağlamda Genç GİV Konya Başkanı ve İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar, gençlere seminer verdi.  Konuyla ilgili Genç Giv Konya Başkanı Fikret Akdiş;  “Bir ülkenin güçlü bir iktisadi yapıya kavuşması için o ülkeden çıkacak olan iki elin parmakları sayısınca girişimci ülkenin geleceğini değiştirecektir. Konya’mız ülkemizin en girişimci illerinden bir tanesidir. Dolayısı ile Konya’mız ülkemizde girişimcilerin merkezlerinden bir tanesidir. Girişimci İşadamları Vakfı olarak Konya’mızda ki girişimcilerimizin elinden tutarken ülkemizin geleceği gençlerin, geleceğe daha iyi hazırlanması için çalışırken bugünün ekonomik şartlarında ülkemizin ihracatının daha üst seviyelere çıkması için mücadele etmektedir” İfadelerine yer verdi.

genc-giv,-meslek-liselerinde-(1).jpeg

genc-giv,-meslek-liselerinde-(2).jpeg

genc-giv,-meslek-liselerinde-(3).jpeg

 

Başkan Akdiş’ten sonra kürsüye gelen Adem Alemdar, gençlere gelecek hakkında bilgiler verdi. Alemdar aynı zamanda gelecekte yükselecek meslekler üzerinde de durarak, kendilerini ona göre yetiştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Servet R. Çolak-Memleket