Genç ASKON Konya'da  yeni dönem

Genç ASKON Konya'da yeni dönem

Genç ASKON Konya Şubesi’nde nöbet değişimi gerçekleşti. Mevcut Başkan Sami Başgil, görevi Mehmet Akif Savaş’a bıraktı

Genç ASKON Konya Şubesi’nde Başkan Sami Başgil, görevi yönetim kurulu üyesi Mehmet Akif  Savaş’a devretti. Önceki gün ASKON Konya Şubesi’nde gerçekleşen görev değişimine ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Genç ASKON Eski Başkanı Sami Başgil ve Genç ASKON Konya Şube Başkanı Mehmet Akif  Savaş katıldı.

GENÇ ASKON ÜLKE İÇİN SEFERBERDİR

Programda konuşan Eski Başkan Sami Başgil, “Genç ASKON, ülke ekonomisini kalkındırmak ve geliştirmek için; yatırım, üretim ve ihracat seferberliğini bütün gücüyle destekleyerek, sanayici, meslek, bilim ve iş adamlarını bir araya getirip, teşkilatlanarak gelişmeleri için gerekli çalışmaları yapar, yaptırır ve teşvik eder. Genç ASKON, ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için haklı zenginlikler üreten bir kuruluştur. Genç ASKON sosyal ve ekonomik alanda yaptığı faaliyetler ile yurt kalkınmasında milli çıkarlarımıza uygun olarak faaliyet göstermesini sağlayabilecek çalışmalar yapar. Genç ASKON bu amaç ile genç iş adamlarına ve geleceğin iş adamlarına iş dünyası konusunda gereken bilgi ve donanımı sağlayarak tecrübe kazandırmak için çalışır” dedi. Başgil, yeni Başkan Mehmet Akif Savaş ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

TEK GAYEMİZ ALLAH’IN RIZASINI KAZANMAK

Yeni Başkan Mehmet Akif Savaş da, “İlkelerinden taviz vermeden duruşunu bozmadan, içinde yaşadığı topluma faydalı olmak için gerek maddi gerek manevi olarak yaptığı çalışmalarından dolayı Genç ASKON 1.Dönem Başkanı Sami Başgil’e  teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Bu program vesilesi ile üstüne düşen görevleri samimiyet ve özveri ile yapan yönetim kurulu ve üyelerimizede teşekkür ediyorum. Genç ASKON İslam tevhidi mücadelesinin kutlu yürüyüşünün Genç işadamları koludur. Bu mücadele Hz. Adem İle başlamış Peygamberimiz  (s.a.v) ile taçlanmış bir mücadeledir. Paranın kulu değil Allah'ın kulu olmanın,sermaye sahiplerinin de asli görevi olduğu bilinciyle kazancını Hz.Osman,Hz Ebubekir gibi İslam’ın hizmetine sunacak varisler olmak için Genç ASKON gayret edecektir. 'Haram, helal ver Allah'ım; Asi kulun yer Allah'ım' mantığınca hareket eden kapitalizme inat Genç Askon olarak Ahiret gününde arş'ın gölgesinde gölgelenecek yedi sınıf insandan biri olan doğru tüccar olmak için elimizden geleni yapacağız.

YENİ YÖNETİM

Genç ASKON bir sivil toplum kuruluşu olarak da üzerine düşen görevi yerine getirecektir” diye konuştu. Mehmet Akif  Savaş başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Burak Büyüktermiyeci, Ahmet Paşalak, Adem İnoğlu, Burak Erbildik, Rıdvan Sami Fındık, Ahmet Büyüközkan, Ali Sırlı, Galip Yılmaz, Bekir Öğdüm, Fahit Ertan, Osman Şen, Hakan Özcan, Lütfullah Demir, Yakup İnam. 

genc-askonda-yeni-donem--(1).jpg