Gemlik'te Servis Aracının Çarptığı Çocuk Öldü

Gemlik'te Servis Aracının Çarptığı Çocuk Öldü

Bursa'nın Gemlik ilçesinde servis aracının çarptığı çocuk, kaldırıldığı hastanede öldü.Alınan bilgiye göre, özel bir ana okulunun servis hizmetini...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde servis aracının çarptığı çocuk, kaldırıldığı hastanede öldü.

Alınan bilgiye göre, özel bir ana okulunun servis hizmetini yapan 16 S 7126 plakalı aracın sürücüsü Yılmaz B, 7 yaşındaki Melisa Okumuş'u okuldan aldı. Daha sonra çocuğu Dr. Ziya Kaya Mahallesi Körfez Ortaokulu karşısındaki evinin önünde indiren Yılmaz B'nin kullandığı araç, hareket ettiği sırada Okumuş'a çarptı.

Duyduğu ses sonrası aracı durdurup inen sürücü, Okumuş'u servis aracıyla Gemlik'teki özel bir hastaneye götürdü. Okumuş, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hastaneye gelen küçük çocuğun babası Hamza ve annesi Ayşe Okumuş sinir krizi geçirirken, kaza sonrası servis şoförü polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Çevrede bulunan güvenlik kameraları da incelendi.

Yılmaz B'nin emniyetteki ifadesinde, "aracı, hostesin Okumuş'u indirmesinden sonra hareket ettirdiğini, daha sonra ses duyması üzerine aracı durdurduğunu ve indiğinde çocuğu yerde yatarken gördüğünü" söylediği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı