Gemlik depreminin kameraya yansıyan yeni görüntüleri

Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından yaşanan korku dolu anlar kameralara yansıdı. Vatandaşlar panikle kaçarken, bazı evlerde ise depremin etkisiyle kamera yerinden sökülecek duruma geldi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün yaşanan 4.1 büyüklüğündeki deprem, çevre ilçe ve illerde de hissedilirken, korku dolu anlar da beraberinde getirdi. AFAD'ın verilerine göre, depremin merkez üssü Gemlik ilçesi olarak belirlendi ve yerin 10 kilometre derinliğinde meydana geldiği tespit edildi.

Deprem sonrası ortaya çıkan yeni görüntülerde, vatandaşların korkuyla kaçışı ve bir evde yaşanan deprem panik hali net bir şekilde gözlemlendi. Kamera kayıtlarında, sarsıntının şiddetiyle bir marketin raflarının devrildiği ve bazı vatandaşların depreme yakalandıkları sırada spor yaparken görüldüğü belirtildi.

Özellikle bir evde kaydedilen görüntülerde, depremin etkisiyle kamera yerinden sarsılarak adeta sökülecek duruma gelirken, çevredeki vatandaşların endişe ve panik içinde kaçıştığı görüldü. Neyse ki, depremin hemen ardından gelen bilgilere göre, yaşanan sarsıntıda yaralanan olmadı.

Gemlik depreminin kameraya yansıyan yeni görüntüleri

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.