Gelişen Kentler Zirvesi Kayseri'de yapılacak

Gelişen Kentler Zirvesi Kayseri'de yapılacak

KAYSERİ (AA) - Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nce (GYODER) düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6'ncısı Kayseri'de yapılacak.GYODER'den yapılan yazılı açıklamada,...

KAYSERİ (AA) - Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nce (GYODER) düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6'ncısı Kayseri'de yapılacak.

GYODER'den yapılan yazılı açıklamada, Zirve'nin 4-5 Eylül tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yapılacak Zirve'nin amacının potansiyeli yüksek kentler ile bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak olduğu belirtildi.

GYODER'in Gelişen Kentler Zirvesi'ni daha önce de Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir ve Samsun'da düzenlediği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Zirve, 'Kayseri'ye bakış ve yatırım fırsatları', Mevzuattan üç gündem üç yorum’ ve 'Kayseri'de Ahi Evran geleneği' oturumlarının yanı sıra konuşmacıların gayrimenkul sektörü ile ilgili değerlendirmelerine sahne olacak. Zirvenin konuk konuşmacısı BGC Partners Başekonomisti Özgür Altuğ, Türkiye ve dünya ekonomisini değerlendirirken, gayrimenkul sektöründeki arz talep dengesini, satış rakamlarını ve konut kredilerini detayları ile katılımcılarla paylaşacak. Zirvenin moderatörlüğünü GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve EPOS Kurucu Ortağı Neşecan Çekici yapacak."

Açıklamada, Zirve'ye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılacağı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı