Geleneksel futbol turnuvası başlıyor

Geleneksel futbol turnuvası başlıyor

Karatay Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası başlıyor.

Bu yıl 14’incisi düzenlenecek olan turnuvanın ilk toplantısı Karatay Belediyesi Encümen Salonunda Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli başkanlığında toplandı. Toplantıya 38 resmi kurum ve kuruluşun temsilcileri katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nı düzenlemedeki amaçlarının, hem resmi kurumlar arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek hem de resmi kurumlarda çalışan ve işleri gereği yoğun stres altında olan personelin tanışmalarını, kaynaşmalarını ve dayanışmalarını sağlamak olduğunu dile getirdi. 14 yıldır geleneksel hale gelen bu turnuvayı önümüzdeki yıllarda da devam ettireceklerini ifade eden Başkan Hançerli adil ve huzurlu geçecek bir turnuva olması dileğini sözlerine ekledi. Bahar Futbol Turnuvasının ilk toplantısında alınan karara göre Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası 28 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 16.00’da Karatay Belediyesi Aslanlı Kışla Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek açılış töreniyle başlayacak