Geleneksel 12. Su Altı Hokeyi Şampiyonası

Geleneksel 12. Su Altı Hokeyi Şampiyonası

ODTÜ SAS'ın düzenlediği şampiyonada 29 takımdan yaklaşık 500 sporcu, lig usulüne göre mücadele etti

ANKARA (AA) - Orta Doğu Teknik Üniversitesi Su Altı Sporları Topluluğu'nun (ODTÜ SAS), geleneksel olarak düzenlediği "12. Su Altı Hokeyi Şampiyonası" Ankara'da yapıldı. 

ODTÜ Kapalı Yüzme Havuzu'nda 2 gün süren turnuvada, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Kütahya, Kayseri ve Mersin'den gelen 29 takımdan yaklaşık 500 sporcu, lig usulüne göre mücadele etti.  

ODTÜ SAS Topluluğu Akademi Danışmanı ve Antrenörü Levent Ucuzal, daha önceki şampiyonalara göre katılımın daha fazla olduğunu belirterek, sporlara gönül vermiş kişileri bir araya getirmeyi ve burada elde edilen tecrübelerle ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarı çıtasını artırmayı hedeflediklerini anlattı.

Federasyon düzeyindeki turnuvalara sadece lisanslı sporcuların katıldığını anımsatan Ucuzal, "Bu şampiyonaya herkes katılabiliyor. Hem sporcuların kendilerini geliştirmelerini, birçok maç yaparak tecrübe kazanmalarını amaçladık hem de su altı camiasını kaynaştıralım istedik" dedi. 

Şampiyonada A Ligi Erkekler'de BYEM Elite birinci, Sormaz Group SAS ikinci, Kurt Yüzme İhtisas üçüncü sırada yer aldı. A Ligi Kadınlar'da Deniz Yıldızları birinci olurken, ODTÜ SAS ikinciliği, Eskişehir Telekom da üçüncülüğü elde etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı